Onderhouds abonnementen

Full Service onderhoudspakketten

Met onze onderhoudspakketten kun je alle ondderhoudskosten afdekken. Zo weet je vooraf precies wat de kosten zijn, en wat je ervoor terugkrijgt. Hierdoor koop je 100% service vooraf in, en loop je achteraf niet tegen onverwachte kosten aan. Zowel de onderhoudsbeurten als het arbeidsloon voor het vervangen van kapotte onderdelen, worden hiermee dus afgedekt. Hier kun je precies lezen wat een servicebeurt inhoudt

 

Welke pakketten hebben wij ?

Pakket 1 = 3 beurten incl onderdelen en arbeidsloon

Pakket 1 is goed voor de eerste 3 onderhoudsbeurten. Alle onderdelen en vloeistoffen zijn inbegrepen. Gaat er een onderdeel binnen de garantieperiode stuk, dan wordt het arbeidsloon met dit pakket ook afgedekt. Het enige wat niet is inbegrepen zijn de transportkosten. Woon je in de omgeving van Alphen a/d Rijn dan heb je dit wellicht niet nodig.

 

Pakket 2 = 3 beurten incl onderdelen, arbeidsloon, en transportkosten

Dit pakket is hetzelfde als pakket 1 maar de transportkosten zijn dan ook inbegrepen. Onder transport wordt het ophalen en terugbrengen van jouw brommer of scooter verstaan.

 

Pakket 3 = 6 beurten incl onderdelen en arbeidsloon

Pakket 3 is goed voor 6 onderhoudsbeurten. Ga je de brommer of scooter meer voor het woon/werkverkeer inzetten, dan is dit pakket een betere keuze dan pakket 1. Ook hier worden alle onderdelen, vloeistoffen, arbeidsloon, en het arbeidsloon bij garantiereparaties afgedekt. De transportkosten zijn hierbij niet inbegrepen. De transport moet je dus zelf regelen.

 

Pakket 4 = 6 beurten incl onderdelen, arbeidsloon, en transportkosten

Pakket 4 is wederom hetzelfde als pakket 3 maar hierbij zijn de transportkosten ook inbegrepen. Je brommer of scooter krijgt dus 6 onderhoudsbeurten waarbij alle kosten zijn inbegrepen om je brommer of scooter in topconditie te houden.

 

Onderhoudspakketten

Pakket 1

Pakket 2

Pakket 3

Pakket 4

 

€250 of €5 P/M

€500 of €10 P/M

€750 of €12 P/M

 

Waarom tijdig onderhoud laten plegen

Niet voor niets geven fabrikanten aan om een servicebeurt uit te laten voeren bij een bepaalde kilometerstand. Vooral de eerste 3 beurten zijn van groot belang. Het nieuwe motorblok moet inslijten en daarbij komen metaaldeeltjes vrij. Deze metaaldeeltjes komen in de olie terecht en wanneer je de olie niet ververst, dan kunnen ze voor onnodige slijtage zorgen van het motorblok. Tijdens een servicebeurt worden alle draaiende en bewegende delen gecontroleerd op speling, en worden ze indien nodig ingevet en afgesteld. Alleen op deze manier kan de werking worden gegarandeerd en blijft de garantie van kracht.

 

Voorwaarden en uitzonderingen

Je bent zelf verantwoordelijk voor het maken van een afspraak voor de servicebeurten. Een afspraak maken kan zowel via email als telefoon. De service loopt altijd via de hoofdvestiging in Alphen a/d Rijn. Pakketten of gedeelten daarvan kunnen niet worden ingewisseld voor geld of accessoires. De pakketten zijn maximaal 2 jaar geldig na aanschaf, en alleen te gebruiken bij de aanschaf van een nieuwe brommer of scooter. Je kunt alleen een onderhoudspakket afnemen als particulier. Bedrijven kunnen hier geen gebruik van maken.

 

Voor al uw vragen belt u 085 - 0470 789 of mailt u info@doornbosscooters.nl. Ook kunt u ons via de live chat bereiken. 

© 2019 Doornbos. Alle rechten voorbehouden. Bekijk onze algemene voorwaarden & herroepingsrecht. 

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon