Subsidie sloopregeling 'oude brom- of snorfiets' Den Haag 

Doornbos Scooters heeft exclusieve afspraken gemaakt met de Gemeente Den Haag. Bij ons kunt u uw tegoedbon twv € 400,00 of zelfs € 750 inwisselen bij aankoop van een splinternieuwe e-scooter. 

Hoe werkt het?

Om voor het tegoed in aanmerking te komen, laat u eerst uw brom- of snorfiets slopen bij een erkend demontagebedrijf. Zie de lijst hier. Het demontagebedrijf geeft voor uw scooter een demontageverklaring af. Deze verklaring heeft u nodig om vervolgens het tegoed aan te kunnen vragen bij de gemeente. Bekijk vooraf of u aan alle voorwaarden voldoet.

 

Tegoed aanvragen

Op het aanvraagformulier geeft u aan dat u het tegoed wilt gebruiken om een elektrische brom- of snorfiets te kopen. U stuurt uw aanvraag in naar de gemeente en u krijgt binnen 4 weken bericht.

 

Tegoed besteden

U mag zelf bepalen wat voor soort elektrische brom- of snorfiets u wilt kopen, mits de leverancier maar is aangesloten bij de lijst die de Gemeente Den Haag heeft opgesteld. En dat is Doornbosscooters! Alleen leveranciers die een contract met de gemeente Den Haag hebben afgesloten, kunnen het tegoed in behandeling nemen en direct als korting verrekenen.

 

Bestellen maar!

U kiest de e-scooter naar keuze op onze website. Bij de coupon/kortings code aan het einde van uw bestelling geeft u de code: DH2020 wanneer u een tegoedbon van € 400 heeft, DH2020PLUS wanneer u een tegoedbon van € 750,- heeft. Deze korting wordt direct verrekend op de eindfactuur. Vervolgens stuurt u dezelfde dag uw tegoedbon die u heeft ontvangen van de gemeente per email naar info@doornbosscooters.nl. Wij handelen het verder af met de Gemeente Den Haag en u kunt zorgeloos, voordelig en milieuvriendelijk rijden.

Voor al uw vragen belt u 085 - 0470 789 of mailt u info@doornbosscooters.nl. Ook kunt u ons via de live chat bereiken. 

© 2019 Doornbos. Alle rechten voorbehouden. Bekijk onze algemene voorwaarden & herroepingsrecht. 

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon