Elektrische Bedrijfsscooters.
Zeer voordelig door vele subsidies, hoge fun-factor en goed
voor uw groene imago.

Elektrische scooters toevoegen aan of deels als vervanging van uw wagenpark is positief voor milieubescherming, kostenefficiëntie en het groene imago van gemeenten en bedrijven. Doornbos biedt elektrische scootermodellen aan met een actieradius tot 120 kilometer en maximale snelheden van 25 tot 45 km/u. Op deze manier kunnen uw medewerkers snel en goedkoop de files ontlopen en naar afspraken bij klanten in de regio gaan. En ook zonder gedoe om een parkeerplaats te vinden. De elektrische scooters zijn verkrijgbaar in uw bedrijfskleur en natuurlijk voorzien van uw logo.

Belastingvoordeel voor elektrische scooters met lithiumaccu

Omdat de e-scooter met lithiumaccu’s nóg milieuvriendelijker is dan de versie met loodaccu’s, heeft de Nederlandse overheid besloten dat deze bedrijfsinvesteringen in aanmerking komen voor een aantrekkelijke belastingaftrek.

Naast de Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA), zijn er ook de zogenaamde MIA-regeling (Milieu Investeringsaftrek) en Vamil-regeling (Willekeurige Afschrijving Milieu-Investeringen) welke beiden als doel hebben om Nederlandse ondernemers te stimuleren om te investeren in een milieuvriendelijke bedrijfsvoering. Lees hier meer.

Voordelen van een elektrische scootervloot:

  • Stil en geurloos rijden, b.v. in fabrieksgebouwen, op werkplatformen, luchthavens en stiltegebieden.

  • Goedkoop en efficiënt in gebruik voor afspraken binnen een straal van 10 km.

  • Geen parkeerproblemen

  • Uniek promotiemiddel

 

“Onze nieuwe elektrische scooters zijn super handig in gebruik op de luchthaven om van A naar B te komen. Voorheen namen we de auto maar nu dragen we bij aan beetje groenere wereld want we produceren geen uitlaatgassen en zijn een stuk voordeliger uit”.

Arie Nijman, Lelystad Airport.

Voor al uw vragen belt u 085 - 0470 789 of mailt u info@doornbosscooters.nl. Ook kunt u ons via de live chat bereiken. 

© 2019 Doornbos. Alle rechten voorbehouden. Bekijk onze algemene voorwaarden & herroepingsrecht. 

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon